Herplaatsers

 

Kamil een reu van 9 jaar oud.

Door omstandigheden kan Kamil helaas niet meer bij ons blijven. Met pijn in mijn hart zoeken we een fijn nieuw huisje en baasje(s) voor hem. Kamil is momenteel bij een tijdelijk adresje met een roedel van 6 andere honden en andere dieren. Er heerst daar een positieve sfeer en dat doet Kamil goed. 
 
Hieronder stelt Kamil zich voor:
 
Mijn naam is Kamil en ik ben een mannetjeshond van 9. Ik ben al wat ouder, maar nog steeds wel fit hoor. Mijn hobby’s zijn wandelen in het bos, graven, eten, knuffelen en slapen.
Ook een stukje fietsen vind ik leuk. Maar niet te lang en te snel. Af en toe wil ik even stoppen en snuffelen.
Ook kan ik goed alleen zijn. Dan ga ik gewoon een dutje doen.
Ik vind het ook leuk om spelletjes te doen, bijv. dat je brokjes verstopt en dan ga ik met mijn superneus deze zoeken en opeten.
Of een behendigheidsparcour lopen, vind ik ook erg leuk.
 
Ik vind andere honden wel gezellig. Alleen dominante honden daar hoef ik niks van te hebben.
Het allerliefste struin ik wat rond door de bossen. Allerlei geurtjes ruiken. Hier en daar wat gras eten en dan ben ik echt een wolf in schaapskleren��. Of nog leuker: een leuke wandeling op het strand met een bal! Cool! En dan mag jij het balletje gooien.
 
Ik houd erg van eten. Dus pas goed op of ik pik zo je boterham.
Ik heb hele goede oren en ik ben snel afgeleid door geluiden. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om te laten horen wanneer er iemand langs loopt. Ze noemen dat ook wel waakzaam. Je kan natuurlijk ook zorgen dat ik niet naar buiten kan kijken en dan ben ik rustiger.
Een rustig huisje is daarom denk ik wel prettig voor mij.
Ik ben wel wat eigenwijs, maar dat zijn volgens mij de meeste lagotto’s.
Ik denk dat ik het beste pas bij een vrolijk baasje met natuurlijk overwicht. Wil jij meer over mij weten en mijn nieuwe maatje worden?
 
Sandra Baars
 
0624129460

 


 

Het komt soms voor dat een eigenaar van een Lagotto Romagnolo een nieuw huis zoekt voor zijn of haar hond.
Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld door ziekte, echtscheiding, verhuizing of een hond die niet (meer) gedijt binnen de roedel. De LRCN wil graag helpen bij het zoeken naar een nieuw huis voor deze Lagotti.

Bij het herplaatsen hanteren wij enkele spelregels. Deze staan in een document beschreven welke u HIER (pdf document) kunt downloaden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.
U kunt deze HIER mailen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Select Your language
 
 Dutch     English   
Active: Dutch

Wij zijn een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging.