Herplaatsers

Plek gezocht voor Enzo.

 

 
Met pijn in mijn hart ben ik op zoek naar een nieuw passend thuis voor Enzo, een gecastreerde reu uit een nestje van casalavita uit 2010.
Ondanks dat ik de afgelopen jaren extreem veel tijd, moeite en  energie erin heb gestoken om Enzo en  ons drukke gezin te laten matchen komt het in mijn afwezigheid (als ik op werk ben) tot incidenten met de hulptroepen in huis die maken dat ik geen andere mogelijkheid meer zie dan een herplaatsing. 
 
Als hij tijdens onze vakanties bij het oppasgezin logeert loopt het uitstekend (ouder echtpaar met geregeld (klein)kinderen op bezoek en rust en regelmaat) . Ook bij de twee overige opvanggezinnen waar hij met regelmaat logeert zijn er geen problemen. Als ik alleen met Enzo ben is hij een super hond. Enzo is echter niet bestand tegen de drukte van ons gezin met vele vriendjes van de kinderen en de vele wissels van dienstverleners zoals oppassen en schoonmaaksters. Afgelopen najaar heb ik reeds een aanloop naar herplaatsing via deze site gedaan door een advertentie op deze site te plaatsen; ik heb een herplaatsing destijds toch niet doorgezet en wat organisatorische aanpassingen in de huishouding doorgevoerd met de bedoeling, dat Enzo bij ons zou blijven. Omdat een van mijn kinderen echter in toenemende mate last heeft van de situatie moet ik nu - hoe moeilijk ook - de herplaatsing doorzetten. 
 
Enzo heeft een groot aantal super leuke eigenschappen: “zeer aanhankelijk en gezellig, enorm fit, zeer slim, nooit ziek, geweldig om hem tijdens wandeling los te laten lopen enz." Het is echter wel een hond met gebruiksaanwijzing; hondenervaring is dan ook een "must" en hij past - gezien de problemen binnen ons gezin - naar mijn mening het beste in een huishouding met een of twee personen.  Enzo gaat goed samen met andere honden; een grote dominante hond zou echter niet met Enzo matchen  (die gaat hij, als het even kan, het liefst uit de weg). Voor het verstrekken van nadere informatie ben ik bereikbaar onder het telefoonnummer 06-82082085 of per mail onder het e-mail adres: donatalexdl@hotmail.com.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Het komt soms voor dat een eigenaar van een Lagotto Romagnolo een nieuw huis zoekt voor zijn of haar hond.
Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld door ziekte, echtscheiding, verhuizing of een hond die niet (meer) gedijt binnen de roedel. De LRCN wil graag helpen bij het zoeken naar een nieuw huis voor deze Lagotti.

Bij het herplaatsen hanteren wij enkele spelregels. Deze staan in een document beschreven welke u HIER (pdf document) kunt downloaden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.
U kunt deze HIER mailen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Select Your language
 
 Dutch     English   
Active: Dutch

Wij zijn een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging.