Herplaatsers

Luca

 

Wegens familiale omstandigheden zoeken we voor deze hond een nieuwe thuis:

 

Luca

Luca, geboren 26-12-2010 bij voormalig kennel Romakome in Krabbendijke. Kleur: wit met lichtbruine vlekken. Luca heeft geen stamboom.

Wij hebben Luca in 2013 uit het asiel in Crailo gehaald, waar hij samen met een zusje naar toe gebracht was. Hoewel niet alles over zijn verleden bekend is, begrepen wij dat hij één van de hondjes was die weggehaald zijn uit Romakome toen die kennel werd opgedoekt. Men vertelde ons dat hij daarna twee gezinnen en twee asiels gezien had. Het advies was hem van zijn zusje te scheiden, opdat beide honden nog enigszins zouden socialiseren. (Het zusje is naar vrienden van ons gegaan en doet het goed.)

Luca heeft een uiterst zachtaardig karakter, is angstig en niet agressief. Hij kent nauwelijks commando’s, maar blijft graag in de buurt. Zindelijk was hij niet toen hij bij ons kwam en het is ons ook niet gelukt hem helemaal zindelijk te krijgen. Hij ligt daarom veelal in zijn bench, wat hij prima vindt.

Luca was altijd goed gezond, tot hij een maand of drie geleden vrij plots erg veel begon te drinken en te plassen. Veterinair onderzoek gaf geen harde diagnose, maar mogelijk is het diabetes insipidus (verstoorde ADH-productie). Hij krijgt hier nu geen medicatie voor. Luca is gechipt (nr. 528246001072720), gevaccineerd en ontwormd.

 

contact: alix.royer@aberkyn.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Het komt soms voor dat een eigenaar van een Lagotto Romagnolo een nieuw huis zoekt voor zijn of haar hond.


Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld door ziekte, echtscheiding, verhuizing of een hond die niet (meer) gedijt binnen de roedel. De LRCN wil graag helpen bij het zoeken naar een nieuw huis voor deze Lagotti.

Bij het herplaatsen hanteren wij enkele spelregels. Deze staan in een document beschreven welke u HIER (pdf document) kunt downloaden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.
U kunt deze HIER mailen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Select Your language
 
 Dutch     English   
Active: Dutch

Wij zijn een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging.