LRCN bestaat 10 jaar!

Het tienjarig bestaan van de LRCN is op zondag 30 augustus 2015 feestelijk gevierd! De dag begon met buien en onweer, maar al bij de opening brak de zon door! Gedurende de gehele dag was de sfeer ontspannen en reageerden alle leden en bezoekers enthousiast op het programma, dat bol stond van leuke activiteiten die je met je hond kunt ondernemen. 

 

Er werd terug gekeken op de oprichting van de vereniging en het 500-ste lid werd in het zonnetje gezet. Het thema van de dag was Actief zijn met je hond. Leden hebben mee gedaan met verschillende workshops, onder andere behendigheid, obedience, speuren, hersenwerk en jacht. Baas en hond konden ook meedoen aan een heuse Lagotto Bootcamp!

 

Er waren inspirerende demonstraties van Lagotti in de behendigheid en jachttraining. De demonstratie van ESARDogsNL was indrukwekkend te noemen. ESARDogs presenteerden de aanwezige Lagotto-bezitters en gasten wat een reddinghond allemaal kan en moet kunnen.


Foto's en filmpjes van deze dag zijn te vinden op Facebookpagina's van de Lagotto Romagnolo Club Nederland - LRCN en ESARDogs.

De foto's zijn ook te bekijken en te bestellen op www.oypo.nl/lagottodag.

De LRCN bedankt alle leden, vrijwilligers, workshopgevers en de leden van ESARDogsNL hartelijk voor hun komst en hun enthousiasme! We wensen iedereen nog vele sportieve hondenactiviteiten toe en hopen jullie te ontmoeten op de volgende activiteiten.

 


Select Your language
 
 Dutch     English   
Active: Dutch

Wij zijn een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging.