Welkom bij Lagotto.nl

Kampioensclubmatch 


Kampioenschapsclubmatch 2020


Kampioenschaps Clubmatch 2019

Zondag 5 mei hadden we onze 6e kampioenschapsclubmatch. Dit keer was de keurmeester rasspecialiste mw.K.van Gemert. Totaal waren er 29 inschrijvingen.

Een mooi aantal inschrijvingen en ook erg leuk om zoveel Lagotti samen te zien.

Om 10.30 begonnen we eerst met het keuren van de alle pups en het aanwijzen van de beste pup. 

Daarna gingen we verder met het keuren van de reuen. Onderwijl werd er ook nog een kleine snelheids baan opgebouwd waar gedurende de dag onze lagotto’s konden strijden voor de titel snelste Lagotto. Voor het tweede jaar was deze baan aanwezig en in mijn ogen wederom een succes en menig lagotto heeft hier  lekker kunnen racen of heerlijk met de speeltjes gespeeld die op het parcours als verleiding lagen. De weergoden waren ons gelukkig goed gezind, de wind was koud maar de regen viel erg mee.

Eind van de middag hebben we dan de Clubwinner 2019 aangewezen, die eer werd toebedeeld aan de reu Barney vom Wapelstern.

Wil ik alle vrijwilligers van deze dag bedanken voor hun hulp. En speciale dank aan onze fotografen van deze dag Andre en Fenne. En grote dank aan onze gulle sponser Fish4dogs, die voor iedere hond wat lekkers beschikbaar had gesteld.